maanantai 24. elokuuta 2009

Maanantain säätöjä

Riitan matkakumppani Kiekura oikealta nimeltään Robert liittyy salakavalasti takavasemmalta mukaan jakamaan ajatuksiaan liittyen tulevaan reissuun ja muihin maailman ihmeellisyyksiin.

Reissuun liittyen sain tänään kopioitua molempien passit ja viisumit kolmina kappaleina paperiversioina ja sähköpostiin. Katsastin myös 28mm - 135mm Canonin linssiä kameraani. Hinta hyvä....hmm lupaavaa...löytyy liikkeestä....kyllä kyllä, käsi tiukasti luottokortin ympärillä...käsi kurottaa kohti linssiä....karu todellisuus astuu esiin, 1500€ kalliimpi kamera ja linssistä olisi saanut kaiken irti. Ei auta täydellisen linssin etsintä jatkuu... ja, jos nurkista löytyy lojumasta Canonin linssejä niin yhteyttä voi ottaa allekirjoittaneeseen :)

Töiden jälkeen näin tovereita Jani sekä Jenni, joiden kanssa vietin leppoisasti iltapäivää jutustellen, olutta hörppien ja lakritsa strösselli pehmistä syödessä.

Ilta alkoi lupaavasti. Pastaa, raikasta Lidln vodaa ja Lariam pilleri huulen testiksi....nami nami. Ainakin nyt kirjoittaessani klo 22.00 olo on suht normaali poislukien fysioterapeutin murjoman niskan ja selän....lue parantaman. Muina toimina touhukas "Robban" on kuunannut vessan ja jääkaappi pakastimen. Jääkaapista löytyy jänniä juttuja, kun ei ole vähään aikaan käynyt sisältöä läpi :D Riitta on keskittynyt tämän illan aikana pakkaamaan lääketarpeita ja muuta sälää, mitä matkalle tarvitaan. Milo on auttanut omalta osaltaan omalla Milomaisella touhukkuudellaan.

Ja alla kontribuutioni Riitan asettamaan haasteeseen:

Jos olisin...

...puu, niin olisin tammi.
...hedelmä, niin olisin banaani.
...juoma, niin olisin olut.
...auto, niin olisin skoda.
...eläin, niin olisin marakatti.
...ääni, niin olisin ukkonen.
...väri, niin olisin vihreä.
...vaate, olisin farkut.
...tekninen laite, niin olisin kahvimylly.
...ruoka, niin olisin spagetti makarooni.

1 kommentti: