keskiviikko 26. elokuuta 2009

Pyykkäämistä ja pakkaamista

Viikonloppu meni vähän liiankin mukavissa tunnelmissa ensin perjantaina Tapahtumien yössä ja lauantaina Satsun ja Joukon luona grillaillen ja SingStaria laulaen. SS-levyt läpikäytyä siirryttiin vanhaan karaoke-levyyn, jota sitten koko 2 miehen ja 2 naisen yhteiskuorona laulettiin klo 3 aamulla. Sunnuntaina oli vuorossa leffailua ja maanantai saapui siis aivan liian varhain. Varhain siinä mielessä, että viikonlopuksi suunnitellut rinkan pakkaamiset ja siivoilut jäivät kokonaan tekemättä, käsi ylös kelle tämä tuli yllätyksenä :)

Tällä viikolla ollaan siis pakkailtu sekä talvikamppeita että itse reissutavaroita ja se puoli alkaa olla hoidossa. Tänään myös etsittiin kaikki tarvittavat paperit, jotka Roope huomenna skannaa ja tulostaa meille mukaan.

Mutta sitten tämä asunto... Täällä vallitsee aikamoinen kaaos. Nyssykkää, pussukkaa, paperipinoja ja kuivuvia vaatteita ja lakanoita pitkin asuntoa. Kunnianhimoinen ajatus jättää hyvästit Helsingille jo perjantaina saattaa olla liian kunnianhimoinen, mutta ei vielä luovuteta.

Muutenkin kiireiseen viikkoon mahtuu myös tietenkin auton valojen päälle unohtuminen ja aamulla tyhjä akku, aika aloittelijamaista. Onneksi Satsu tulee huomenna antamaan meidän Skeidalle vähän lisää potkua, olisi muuten tyssännyt matkan aloitus heti kotikadulle.

1 kommentti:

  1. Riitta käski tulla kommentoimaan, nii tulin sit vaan huuteleen. Myöhemmin sit järkevempiä kommentteja.. Ehkä.

    T: pest kusin evör.

    VastaaPoista