maanantai 30. marraskuuta 2009

Norsusafari

Koh Chang tarkoittaa suomeksi norsusaarta, joten norsuja oli päästävä katsomaan. Saarella sijaitsee neljä norsuleiriä, joilla entisille työnorsuille tarjotaan uusi elämä turistinorsuina.

Norsun selkään sopii kerrallaan kaksi kyytiläistä ja ohjaaja, joka istuu norsun niskan päällä. Meidän ohjaajamme otti taidokkaasti näitä kuvia, joten meille tarjoutui mahdollisuus matkustaa ohjaajan paikalla. Kyyti oli jokseenkin keinuvaa.

Retken kruunasi kylpeminen. Me emme tosin olleet varautuneet uikkareilla, joten vaatteet päällä kiivettiin norsujen selkään hinkkaamaan niiden paksua ja karheaa nahkaa. Norsujen nahan peittää harva ja piikikäs karva.

Yllä kuvissa norsuleirin asukkaita ja alimmassa meidän ohjaajamme. Riitan lempieläin on lapsesta asti ollut elefantti, joten ensimmäinen kosketus oli aika huikea.

4 kommenttia:

  1. Ihanaa, että blogi on päivittynyt! Täällä ihastellaan upeita kuvia, suloista Lumi tyttöä ja isoja ronsuja sekä tietysti tarkasteltiin kuvista lähemmin nokea Roopen suupielissä ;).

    VastaaPoista
  2. Tosi huikee juttu norsukylvetys!

    VastaaPoista
  3. Eikö yhtään pelottanut kyydissä? On ne niin isoja!

    VastaaPoista
  4. Tarja -> Ei pelottanut ja oli yllattavan mukavaa kyytia vaikkakin keinu aika paljon. Meilla oli aika leppoinen yksilo.

    VastaaPoista