lauantai 17. lokakuuta 2009

Cat Co 2

Jouduttiin viettämään kaksi päivää hotellissa, sillä heti saapumistamme seuranneena päivänä alkoi myrsky. Vettä tuli kaatamalla ja sähköt olivat jatkuvasti poikki. Onneksi hotellihuone on hienoin, jossa reissun aikana olemme asuneet, ei siis harmittanut niin paljon se ettei ulkona voinut liikkua.

Kolmantena päivänä taivas kuitenkin aukesi ja me tietenkin lähdimme heti rannalle. Sama seuraavana päivänä. Pehmeää hiekkaa, lämmintä vettä, ainoastaan muutamia muita turisteja. Ei hullumpaa, vai mitä?

4 kommenttia:

  1. Vähän käy kateeksi. Vaikka hienon näköistä on täälläkin; vähän lunta maassa ja huurretta puissa, mutta raaan kylmää. Kyllä tuollainen rantaloma tuntuisi tosi mukavalta.
    Lakaiseeko nainen rantaa? On kyllä siistin näköistä. Toivottavasti ilmat pysyvät kauniina, että saatte lekotella ennen seuraavaa etappia. Älkää polttako nahkaanne:)

    VastaaPoista
  2. Ihanan lämmintä teillä. Ja mahtavaa jos ei ole turitirysä se teidän paikka.
    Helmenkö se Roope on sukeltanut :) ?
    Toivottavasti säät suosivat, täällä alkoi syysloma ja lumisade.

    VastaaPoista
  3. Pk-seudulla voi hyvällä tahdolla nähdä vähän lunta takapihan pöydällä (ja kyllä pöytä on edelleen nostamatta varastoon, koska varaston eristämisprojekti on edelleen "työn alla") tai toimiston ikkunasta näkyvän palolaitoksen katolla. Maa on märkä. Ja kovin on harmaata. Pojat joutuivat viikonloppuna kylpyyn ja trimmaukseen, komeita herrasmiehiä niistä tuli, mutta nyt sitten kirpasee jokaisella lenkillä lätäköissä loiskiminen! Töissä edelleen odotellaan tietoa vähentämistarpeesta. Ja kisakausi painaa päälle. Summa summarum, nyt äkkiä pullottamaan ja postittamaan sitä pehmeää hiekkaa, lämmintä vettä, rentoa oleskelua ja aurinkoa! P.S. Nauttikaa, vaikka olenkin vihreänä kateudesta, niin onnellinen teidän kokemuksista!

    VastaaPoista
  4. Tarja: Rannalle ajautuu jatkuvasti jotain pientä rojua, mutta on todella siistiä sillä joku on aina luudan kanssa pitämässä paikat siisteinä.

    Sanna: Melkein liian lämmintä, täytyy pysytellä kuumin aika päivästä varjossa. Ja oisin on tuskallisen kuuma. Mutta ei valiteta kun on kerranki lämmintä. Jonkin pikkukotilon Roope etsi merestä, helmiäkin täällä kasvatetaan.

    Satsu: Täytyy sanoa että olen ihan tyytyväinen ettei tarvi itse ulkoilla päivittäin kuralätäkoissä Milon kanssa, keväällä sitten taas. Lähetetään teille ainakin aurinkoisia ajatuksia jollei nyt aivan hiekkaa ja merivettä!

    VastaaPoista