lauantai 31. lokakuuta 2009

Vedenalaista elämää

Nha Trang on Vietnamin sukelluskeskus, mikä oli syy tänne tuloomme. Sukelluskurssi on kuumotellut mielessä jo vuosia, ja nyt tuli sopiva hetki käydä tuumasta toimeen.

Tänään tehtiin ensimmäiset sukellukset Angel Dive:n kurssilla. Oppilaita oli neljä ja opettajia kaksi, joten saimme hyvää opetusta. Veneessä käytiin perusasiat läpi ja sitten hypättiinkin jo veteen. Alkujännityksen jälkeen sujui todella hyvin. Yllättävän paljon pystyy omalla hengitykselläkin vaikuttamaan liikkumiseen. Näkyvyys ei ole tähän aikaan vuodesta paras mahdollinen, silti kalojen ja eriväristen korallien määrä yllätti. Ja ei, näissä vesissä ei ui haita.

Roopella harmiksi alkoi maha reistailla, joten joutui jättämään toisen sukelluksen väliin, minä sain oikein yksityisopetusta. Huominen pidetään taukoa, jotta saadaan Roopekin mukaan, sitten vielä kaksi kurssipäivää.

Saataiskohan Roopen maha siihen kuntoon, että päästään katsomaan Halloween-hulinoita rannalle, sukelluskeskuksen lisäksi Nha Trang on melkoinen biletyskeskus! Eli Happy Halloween!

Kuva Nha Trang Hotelin sivuilta.

1 kommentti:

  1. No ihan on kuin TV: stä katsois luontodokumenttia. Hyvä, ettei ole haita. Toivottavasti ei niitä myrkyllisiä meduusoitakaan.
    Toivotaan Roopen mahan tervehtyvän, että pääsette juhlimaan Halloweenia. Hauskaa sellaista!!

    VastaaPoista