torstai 15. lokakuuta 2009

Halong Bay

Vaikka reissaaminen on hauskaa, saattaa siihenkin väsyä. Kun jatkuvasti siirtyy paikasta toiseen, joutuu aina etsimään uuden yöpaikan ja parhaat ruokapaikat, asioiden selvittämiseen menee paljon energiaa. Välillä on kiva vain olla.

Tulimme viettämään lepolomaa Pohjois-Vietnamiin Cat Ba-saarelle. Matkasimme bussilla Hanoista Halong Cityyn, josta laivalla Cat Bahan. Matkalla saimme ihastella mahtavia maisemia, kauniita saaria ja pieniä kelluvia kalastajakyliä.

3 kommenttia:

  1. Pääsinpä minäkin Cat-Ba saarelle, vaikka kivaahan täälläkin on. Ensilumi satoi viime yönä ja nyt leivon pullaa ja ilonani on 5 koiraa ja naapurissa vielä yksi hoidettavana.

    VastaaPoista
  2. Sattuipa hauskasti kun aukaisin TV:n, YleTeemalta tuli Palin (englantilainen matkailja) joka juuri matkusti Hanoista Saigoniin, sain elävää tuntumaa junan kyydistä ja rautatieasemista ym. Onhan teillä varmaan kiehtova ja erikoinen matka.

    VastaaPoista
  3. Tätä jo odotettiinkin:)On se hyvä, että kaiken matkaamisen ja palelun jälkeen saatte vain levätä. Toivottavasti ilmat ovat hyvät. Matkanjärjestäjien oppaissa ainakin sanottiin nimenomaan loka- ja marraskuun olevan parhaita aikoja.
    Nauttikaa ja pistäkää vähän pulloon tunnelmaa tuliaisiksi tänne Suomeen.

    VastaaPoista