tiistai 15. syyskuuta 2009

Elämää raiteilla

Kuvien puuttuminen matkan ajalta on varmaankin vähintäänkin häirinnyt lukioitamme. Tähän on vaikuttanut allekirjoittaneen pienoinen laiskuus, mutta sitäkin enemmän Trans-Mongolia junassa viettämämme aika jolloin olimme, jos emme aivan pimennossa niin ainakin internetin ulottumattomissa. Nyt palkitsen arvoisat lukijamme pienellä kuvakollaasilla.






















7 kommenttia:

  1. Kivaa, kivaa, kuvia! Ei mulla oo sikaa, jotain muuta, sairaslomaa viikon loppuun. Ostettiin tänään pojille valjaat jos meno rauhoittuisi!

    VastaaPoista
  2. Joo. Jotenkin osasin kuvitellakin, ettei niin kauhean luxusta ole. Aika kapeat punkat, mutta onhan mihin päänsä kallistaa.Ja kiva nähdä, että olette kunnossa. Lähdette siis huomenna retkelle. Toivottavasti ilmat suosii, ettekä palellu tai mikään elukka syö. Varmaan huikea kokemus...nauttikaa!
    Täällä on lämmin ilta. +20 astetta auringossa.
    Ajattelin laittaa saunan päälle. Ja ajattelen teitä siellä kaukana...
    Odottelen uusia kuulumisia ja kuvia. Terkkuja kaikilta!

    VastaaPoista
  3. Turvallista matkaa sinne autiomaahan, jäänkin odottelemaan seuraavia kuvia reissustanne.Milo tuli tuohon viereen istumaan/makaamaan,tänäänkin käytiin lenkillä.
    Mitenkähän jaksan odottaa seuraavia kuvia!?!
    Terkkuja!!!

    VastaaPoista
  4. Heippa! Ihanaa nähdä kuvia! Täällä on ollut ihanan kesäistä päivisin, mutta aamuisin ihan jo syksyfiilis. Meillä oli lauantaina tuparit, jotka meni kivasti! Kämppä oli täynnä mulle outoa porukkaa. Hassua. Töissä ollaan muuttotunnelmissa. Tämä viikko enää vanhassa paikassa. Nyt täällä kotona katselen futista. Jee. Oikein hauskaa reissausta teille sinne! :)

    VastaaPoista
  5. Hei! Googletin sanat maitohappobakteeri ja Mongolia ja sun blogis tuli nakyviin. Hauska lukea miten teilla on matka alkanut. Taidatte olla viela maaseudulla, me lahdemme ehka parin paivan paasta. Jos ette ole viela lahteneet Kiinaan kun tullaan sielta takaisin, ois hauska nahda taalla UB:ssa viela ja vaihdella kuulumisia :)

    VastaaPoista
  6. Luin aamulla Mondon juttua Gobin autiomaasta. Aika uniikilta vaikutti ja extremeltä! Varmasti unohtumaton kokemus, mutta älkää nyt ihan mitä vaan laittako suuhunne! Oon siis vihdoin parantunut ja nyt painetaan taas pää kolmantena jalkana!

    VastaaPoista