perjantai 25. syyskuuta 2009

Päivä 7: Karjanajoa auringonlaskussa

Orkhon Khurkhree - Tsenkher Hot Springs

Normaalien aamurutiinien j
älkeen lähdimme kuumille lähteille. Niin sanottu lyhyt matka venyi viisituntiseksi, sillä matkustamamme 80 kilometrin taival oli maastoltaan ehkä vaativin. Jotkin osuudet olisivat saaneet kokeneimmankin rallikuskin valkoiseksi. Pulla-Uaz osoittautui meneväksi peliksi ja ylitti niin joet kuin tiettömätkin osuudet.

Saavuimme leiripaikkaamme Native Camp, joka vaikutti erittäin mukavalta. Alue on geotermistä ja kuumasta lähteestä johdettiin vesi leirintäalueen altaisiin. Kylvimme erittäin lämpimissä lähteissä ja kävimme suihkussa. Riitta perusti oman kauneussalongin jurtan terassille, kynnet ja kulmakarvat kuntoon.




Kiersimme metsäistä ympäristöä (lehtikuusia ilman aluskasvillisuutta) ja onneksi englantia puhuva leirinjohtajanainen sai järkättyä meille 1 1/2 tuntisen hevosratsastuksen. Retkellä koettiin maagisia hetkiä, kun ratsastimme hienoissa maisemissa ja todistimme / otimme osaa karjanajamiseen ja -kokoamiseen auringonlaskussa. Riitta tykkäsi sähäkästä ratsustaan. Tätä oltiin tultu hakemaan tältä retkeltä ja nyt saatiin.

RUOKA: Lounaaksi nuudeleita jurtassa. Maittava illallinen ravintolassa 15000T.
YOPYMINEN ratsastuksineen: 35000T
AJETUT KILOMETRIT: 92 km
SUIHKU: kyllä kylpyineen.

3 kommenttia:

  1. Mahtoi lämmin vesi tuntua todella ihanalta pitkästä aikaa...

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että pääsitte paljuun! Toivottavasti nautitte, olitte sen ansainneet!

    VastaaPoista
  3. Vesi altaassa oli ehka hiukka liian lamminta mun makuun (ihoa kihelmoi mukavasti).

    VastaaPoista